Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες σε σχήμα μισοφέγγαρου και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα μαζί με το καλαμποκέλαιο και το αλάτι. Μόλις μαλακώσουν και γίνουν διάφανα, προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθούν για 1 λεπτό.
Προσθέστε το καλαμπόκι στραγγισμένο από το υγρό αποθήκευσης, λαχανικών ζωμός και φρέσκα κρέμα. Αλάτι και μαγειρεύουμε για περίπου 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Με μία κουτάλα, βάζουμε δύο κουταλιές της σούπας σε ένα βαθύ πιάτο και ρίχνουμε τα ανάμικτα μυρωδικά μας ψιλοκομμένα. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με την υπόλοιπη σούπα, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με το πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.