Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το ελαιόλαδο, την πιπεριά κομμένη σε λωρίδες, το κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια, τον μαϊντανό και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν για λίγο μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια το αναμειγνύουμε με το ανθότυρο και το τυρί regatto τριμμένο.
Σε ένα τηγάνι 26 εκ. ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και το βάζουμε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Απλώνουμε στη βάση δύο φύλλα κρούστας, γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου (η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα για να μη μας ξεραθεί το φύλλο στο τηγάνι), καλύπτουμε με τα άλλα δύο φύλλα και διπλώνουμε προς τα μέσα τα πλαϊνά, ραντίζοντάς τα πρώτα με λίγο ελαιόλαδο.
Αφήνουμε την πίτα να ψηθεί για 3-4 λεπτά ώστε να ροδίσει καλά το κάτω φύλλο και με ένα πιάτο την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
Κόβουμε την πίτα σε ένα ξύλο κοπής και τη σερβίρουμε ζεστή.
Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια το αναμειγνύουμε με το ανθότυρο και το τυρί regatto τριμμένο.
Σε ένα τηγάνι 26 εκ. ρίχνουμε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και το βάζουμε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Απλώνουμε στη βάση δύο φύλλα κρούστας, γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου (η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα για να μη μας ξεραθεί το φύλλο στο τηγάνι), καλύπτουμε με τα άλλα δύο φύλλα και διπλώνουμε προς τα μέσα τα πλαϊνά, ραντίζοντάς τα πρώτα με λίγο ελαιόλαδο.
Αφήνουμε την πίτα να ψηθεί για 3-4 λεπτά ώστε να ροδίσει καλά το κάτω φύλλο και με ένα πιάτο την αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και η άλλη πλευρά.
Κόβουμε την πίτα σε ένα ξύλο κοπής και τη σερβίρουμε ζεστή.