Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα ακτινίδια και τα κόβουμε σε κάθετες φέτες. Αφαιρούμε τη φλούδα του ανανά και τον κόβουμε σε φέτες και στη συνέχεια κάθε φέτα σε μικρότερα κομμάτια, σε σχήμα βεντάλιας.
Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση αν είναι μικρά ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλα.
Πλένουμε και τεμαχίζουμε το μαρούλι και το αντίβ και τα βάζουμε σε μπολ με πολύ λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο.
Καθαρίζουμε το κρεμμυδάκι αφαιρώντας τη ρίζα και τα εξωτερικά φύλλα, αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει το πράσινο μέρος. Το κόβουμε σε πολύ λεπτές ροδέλες.
Με βάση το μαρούλι και το αντίβ, προσθέτουμε όλα τα υλικά της σαλάτας μας και σερβίρουμε.
Πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση αν είναι μικρά ή στα τέσσερα αν είναι μεγάλα.
Πλένουμε και τεμαχίζουμε το μαρούλι και το αντίβ και τα βάζουμε σε μπολ με πολύ λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο.
Καθαρίζουμε το κρεμμυδάκι αφαιρώντας τη ρίζα και τα εξωτερικά φύλλα, αφού πρώτα έχουμε αφαιρέσει το πράσινο μέρος. Το κόβουμε σε πολύ λεπτές ροδέλες.
Με βάση το μαρούλι και το αντίβ, προσθέτουμε όλα τα υλικά της σαλάτας μας και σερβίρουμε.