Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και τις χτυπάμε καλά με τον μπάτη κρέατος (αν δεν διαθέτουμε το ειδικό εργαλείο, ζητάμε από τον κρεοπώλη να το κόψει και να το χτυπήσει).
Πάνω σε κάθε φέτα κρέατος, τοποθετούμε μία φέτα prosciutto και ένα φύλλο φασκόμηλο και τα καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα για να στερεωθούν.
Σε ένα τηγάνι με καπάκι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί, το σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά περίπου, ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε 2 φλιτζανάκια του καφέ ζωμό κοτόπουλου ή ζεστό νερό.
Σερβίρουμε το saltimbocca ζεστό με το συνοδευτικό της αρεσκείας μας.
Πάνω σε κάθε φέτα κρέατος, τοποθετούμε μία φέτα prosciutto και ένα φύλλο φασκόμηλο και τα καρφώνουμε με οδοντογλυφίδα για να στερεωθούν.
Σε ένα τηγάνι με καπάκι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί, το σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά περίπου, ώσπου να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε 2 φλιτζανάκια του καφέ ζωμό κοτόπουλου ή ζεστό νερό.
Σερβίρουμε το saltimbocca ζεστό με το συνοδευτικό της αρεσκείας μας.