Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και καθαρίζουμε το ραντίτσιο και το κόβουμε σε κομμάτια.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο. Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά τουλάχιστον.
Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε τη σκελίδα του σκόρδου λιωμένη με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε και τα κομμάτια του ραντίτσιο και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη, σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε κατά μήκος τα λουκάνικα και τα πατάμε για να ανοίξουν σε πλάτος. Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και τα ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανά.
Βάζουμε τις πατάτες στα πιάτα μαζί με το σοταρισμένο ραντίτσιο και συμπληρώνουμε τα πολύ καλά μαγειρεμένα λουκάνικα.
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τις σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο. Προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά τουλάχιστον.
Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε τη σκελίδα του σκόρδου λιωμένη με το ελαιόλαδο. Ρίχνουμε και τα κομμάτια του ραντίτσιο και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά. Προσθέτουμε την καστανή ζάχαρη, σβήνουμε με το κόκκινο κρασί, αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε κατά μήκος τα λουκάνικα και τα πατάμε για να ανοίξουν σε πλάτος. Τα βάζουμε σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και τα ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανά.
Βάζουμε τις πατάτες στα πιάτα μαζί με το σοταρισμένο ραντίτσιο και συμπληρώνουμε τα πολύ καλά μαγειρεμένα λουκάνικα.