Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια σύμφωνα με τις οδηγίες (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη μανιταριών όπως pleurotus, portobello, champignon κ.λπ.).
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σέλινο και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Μόλις πάρουν χρώμα, σβήνουμε με το ξίδι και αφήνουμε να βράσουν ώσπου να εξατμιστεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμe τους κύβους της ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά και τα σερβίρουμε ζεστά.
Τη συγκεκριμένη σάλτσα μανιταριών μπορούμε να τη σερβίρουμε με ζυμαρικά ή να συνοδεύσουμε κρέατα και ψαρικά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σέλινο και το σκόρδο ψιλοκομμένα. Μόλις πάρουν χρώμα, σβήνουμε με το ξίδι και αφήνουμε να βράσουν ώσπου να εξατμιστεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμe τους κύβους της ντομάτας, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το θυμάρι και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά και τα σερβίρουμε ζεστά.
Τη συγκεκριμένη σάλτσα μανιταριών μπορούμε να τη σερβίρουμε με ζυμαρικά ή να συνοδεύσουμε κρέατα και ψαρικά.