Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με χαρτί κουζίνας και αφαιρούμε το γήινο τμήμα τους, τα κόβουμε σε λωρίδες και τα κρατάμε στην άκρη.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο με το σκόρδο πολτοποιημένο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 7-8 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια βγάζουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε σε έναν πίνακα κοπής, κρατώντας μερικές φέτες ολόκληρες για να γαρνίρουμε τα πιάτα μας.
Κόβουμε το κρέας σε 4 φέτες, τις τοποθετούμε ανάμεσα σε δύο φύλλα από χαρτί ψησίματος και τις χτυπάμε με το σφυρί κρέατος για να γίνουν επίπεδες. Αλατίζουμε ελαφρώς, γεμίζουμε με τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τυλίγουμε τις φέτες σε ρολά.
Στη συνέχεια, τα δένουμε με σπάγκο κουζίνας ή τα καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν και αλευρώνουμε ελαφρά το εξωτερικό τους.
Τηγανίζουμε τα ρολά στο τηγάνι, προσθέτοντας το χυμό του λεμονιού και το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 6 λεπτά.
Σερβίρουμε τα ρολά κομμένα στη μέση, γαρνιρισμένα με τις φέτες μανιταριών που έχουμε κρατήσει και τη φλούδα του λεμονιού (πρέπει να είναι ακέρωτο) κομμένη σε julienne.
Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο με το σκόρδο πολτοποιημένο, προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 7-8 λεπτά.
Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, αλατοπιπερώνουμε και στη συνέχεια βγάζουμε τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε σε έναν πίνακα κοπής, κρατώντας μερικές φέτες ολόκληρες για να γαρνίρουμε τα πιάτα μας.
Κόβουμε το κρέας σε 4 φέτες, τις τοποθετούμε ανάμεσα σε δύο φύλλα από χαρτί ψησίματος και τις χτυπάμε με το σφυρί κρέατος για να γίνουν επίπεδες. Αλατίζουμε ελαφρώς, γεμίζουμε με τα ψιλοκομμένα μανιτάρια και τυλίγουμε τις φέτες σε ρολά.
Στη συνέχεια, τα δένουμε με σπάγκο κουζίνας ή τα καρφώνουμε με μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν και αλευρώνουμε ελαφρά το εξωτερικό τους.
Τηγανίζουμε τα ρολά στο τηγάνι, προσθέτοντας το χυμό του λεμονιού και το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 6 λεπτά.
Σερβίρουμε τα ρολά κομμένα στη μέση, γαρνιρισμένα με τις φέτες μανιταριών που έχουμε κρατήσει και τη φλούδα του λεμονιού (πρέπει να είναι ακέρωτο) κομμένη σε julienne.