Εκτέλεση συνταγής
Μουλιάζουμε τις σταφίδες σε ζεστό νερό για 10 λεπτά.
Κόβουμε το φιλέτου του κοτόπουλου σε τέσσερις λεπτές φέτες και τις τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, γυρίζοντάς τες κι από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, βάζουμε τις ντομάτες χωρίς τα σπόρια ψιλοκομμένες, τις σταφίδες στραγγισμένες, τη ζάχαρη, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Παράλληλα, σε ένα μικρότερο τηγάνι χωρίς λάδι τοστάρουμε σε μέτρια φωτιά τα κουκουνάρια, τα βάζουμε στο κοτόπουλο και σερβίρουμε αμέσως.
Κόβουμε το φιλέτου του κοτόπουλου σε τέσσερις λεπτές φέτες και τις τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι σε χαμηλή φωτιά με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, γυρίζοντάς τες κι από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, βάζουμε τις ντομάτες χωρίς τα σπόρια ψιλοκομμένες, τις σταφίδες στραγγισμένες, τη ζάχαρη, το ξίδι, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Παράλληλα, σε ένα μικρότερο τηγάνι χωρίς λάδι τοστάρουμε σε μέτρια φωτιά τα κουκουνάρια, τα βάζουμε στο κοτόπουλο και σερβίρουμε αμέσως.