Εκτέλεση συνταγής
Με ένα σύρμα ( fouet) χτυπάμε καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη. (Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα αυγά ωμά, ακολουθούμε τις οδηγίες για την Παστερίωση αυγών). Χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτουμε τη σαμπάνια. Αφού έχουμε μαλακώσει τη ζελατίνη σε κρύο νερό, την προσθέτουμε στο μείγμα των αυγών, ανακατεύουμε και τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Για τη σος φράουλας, βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά και τα βράζουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια την αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε τη μους σε ποτήρια και περιχύνουμε με τη σος φράουλας.
Για τη σος φράουλας, βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι όλα τα υλικά και τα βράζουμε για 10 λεπτά και στη συνέχεια την αφήνουμε να κρυώσει.
Σερβίρουμε τη μους σε ποτήρια και περιχύνουμε με τη σος φράουλας.