Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε το ρύζι σε αλατισμένο νερό μέχρι να γίνει σπυρωτό. Στο μεταξύ, κόβουμε στη μέση το πεπόνι και το αδειάζουμε από τα σποράκια.
Με το ειδικό εργαλείο parisienne scoop κόβουμε μπαλίτσες από πεπόνι και τις κρατάμε στην άκρη.
Κόβουμε το τυρί σε κυβάκια και ψιλοκόβουμε το prosciutto, το τουρσί και τον δυόσμο.
Μόλις βράσει το ρύζι, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε όλα τα κομμένα υλικά μας. Ανακατεύουμε πολύ καλά, λαδώνουμε με το ελαιόλαδο και αν χρειαστεί, αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε το ρύζι μας δροσερό μέσα στα μισά κομμάτια από το πεπόνι, αφού τα έχουμε αδειάσει τελείως, πρώτα.
Με το ειδικό εργαλείο parisienne scoop κόβουμε μπαλίτσες από πεπόνι και τις κρατάμε στην άκρη.
Κόβουμε το τυρί σε κυβάκια και ψιλοκόβουμε το prosciutto, το τουρσί και τον δυόσμο.
Μόλις βράσει το ρύζι, το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε όλα τα κομμένα υλικά μας. Ανακατεύουμε πολύ καλά, λαδώνουμε με το ελαιόλαδο και αν χρειαστεί, αλατοπιπερώνουμε.
Σερβίρουμε το ρύζι μας δροσερό μέσα στα μισά κομμάτια από το πεπόνι, αφού τα έχουμε αδειάσει τελείως, πρώτα.