Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τις καραβίδες σε ελαφρώς αλατισμένο νερό και στη συνέχεια τις αφήνουμε να κρυώσουν, κρατώντας το ζωμό από το μαγείρεμα χωριστά.
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι, το πλένουμε και το κόβουμε σε φέτες. Στη συνέχεια, το βάζουμε να βράσει στο ζωμό από τις καραβίδες μαζί με μία σκελίδα σκόρδο. Όταν μαγειρευτεί το κουνουπίδι, το βάζουμε στο μπλέντερ με το ζωμό και το χτυπάμε για να γίνει κρέμα.
Καθαρίζουμε τις καραβίδες αφαιρώντας το κεφάλι από το περίβλημα. Αφαιρούμε και τα πόδια και κόβουμε το κέλυφος στην κοιλιά, αφαιρώντας από μέσα τον πολτό.
Κόβουμε το ψωμί σε κύβους και το ψήνουμε ελαφρά για να γίνει τραγανό. Σερβίρουμε την κρέμα κουνουπιδιού ρίχνοντας μέσα τις γαρίδες και τους κύβους του ψωμιού και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι, το πλένουμε και το κόβουμε σε φέτες. Στη συνέχεια, το βάζουμε να βράσει στο ζωμό από τις καραβίδες μαζί με μία σκελίδα σκόρδο. Όταν μαγειρευτεί το κουνουπίδι, το βάζουμε στο μπλέντερ με το ζωμό και το χτυπάμε για να γίνει κρέμα.
Καθαρίζουμε τις καραβίδες αφαιρώντας το κεφάλι από το περίβλημα. Αφαιρούμε και τα πόδια και κόβουμε το κέλυφος στην κοιλιά, αφαιρώντας από μέσα τον πολτό.
Κόβουμε το ψωμί σε κύβους και το ψήνουμε ελαφρά για να γίνει τραγανό. Σερβίρουμε την κρέμα κουνουπιδιού ρίχνοντας μέσα τις γαρίδες και τους κύβους του ψωμιού και πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.