mozzarella di bufala

Εμφανίσεις: 7.140
mozzarella di bufala

Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες | | | | | Egg calories

Εκτέλεση συνταγής

Η mozzarella di bufala (βουβαλίσια μοτσαρέλα) παρασκευάζεται στη νότια Ιταλία και είναι η αυθεντική  μορφή του τυριού mozzarella. Φτιάχνεται αποκλειστικά από το γάλα του τοπικού νεροβούβαλου, αποτελώντας τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Για τυρί ευρείας κατανάλωσης παρασκευάζεται και η απλή mozzarella από γάλα αγελάδας.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες0