mascarpone

Εμφανίσεις: 2.950
mascarpone

Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες | | | | | Fish calories

Εκτέλεση συνταγής

Το mascarpone είναι ιταλικό κρεμώδες τυρί, το οποίο παράγεται από την κρέμα του γάλακτος και πήζει με την προσθήκη κιτρικού ή οξικού οξέος. Είναι προϊόν ΠΟΠ (Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης) και χρησιμοποιείται σε διάφορα πιάτα, ειδικά στην περιοχή της Λομβαρδίας. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά του γλυκού tiramisu και μερικές φορές χρησιμοποιείται αντί για βούτυρο ή Parmigiano-Reggiano για να πυκνώσει και να εμπλουτίσει σάλτσες για ριζότο.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες0