Εκτέλεση συνταγής
Τα paccheri είναι παραδοσιακά ναπολιτάνικα ζυμαρικά, που γίνονται συνήθως με σιμιγδάλι σκληρού σίτου σε σχήμα γιγαντιαίου στρογγυλού σωλήνα.
Ο όρος προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις «πας» και «χειρ» (όλα και το χέρι), έχει καταγωγή από τον ελληνικό οικισμό Parthenope Napolese και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στην τοπική διάλεκτο σήμερα, με σημασία «ένα ανοικτό χέρι χαστούκι».
Ως εκ τούτου, με ένα όνομα που σημαίνει «σφαλιάρες», αυτό το είδος ζυμαρικών το ασυνήθιστα μεγάλο σε μέγεθος, συνήθως συνοδεύεται από παχιές σάλτσες και μπορεί κανείς να σκεφτεί πως προκαλείται ένας ήχος σαν χαστούκι όταν σερβίρονται ή όταν καταναλώνονται.
Τα paccheri μπορεί επίσης να γίνουν γεμιστά με ανθότυρο και σερβίρονται με σάλτσα.
Ο όρος προέρχεται από τις αρχαίες ελληνικές λέξεις «πας» και «χειρ» (όλα και το χέρι), έχει καταγωγή από τον ελληνικό οικισμό Parthenope Napolese και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στην τοπική διάλεκτο σήμερα, με σημασία «ένα ανοικτό χέρι χαστούκι».
Ως εκ τούτου, με ένα όνομα που σημαίνει «σφαλιάρες», αυτό το είδος ζυμαρικών το ασυνήθιστα μεγάλο σε μέγεθος, συνήθως συνοδεύεται από παχιές σάλτσες και μπορεί κανείς να σκεφτεί πως προκαλείται ένας ήχος σαν χαστούκι όταν σερβίρονται ή όταν καταναλώνονται.
Τα paccheri μπορεί επίσης να γίνουν γεμιστά με ανθότυρο και σερβίρονται με σάλτσα.