scaloppine

Εμφανίσεις: 4.737
scaloppine

Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες | | | | | Bar calories

Εκτέλεση συνταγής

Τα scaloppine (πληθυντικός και υποκοριστικό της scaloppa – ένα μικρό χτένι, μια πολύ λεπτή φέτα κρέατος), είναι ένα ιταλικό πιάτο με βάση το κρέας (συναντάται και με κοτόπουλο). Τα κομμάτια κρέατος πασπαλίζονται με αλεύρι ή πανάρονται, σοτάρονται και ανάλογα μαγειρεύονται με ντομάτα και κρασί ή πικάντικα με κάπαρη και σάλτσα λεμονιού.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες0