Εκτέλεση συνταγής
caption id="attachment_3261" align="alignleft" width="234"
Φωτ. 1/caption
Φωτ. 1: Κρατάμε τα σπαράγγια σταθερά με το χέρι και κόβουμε ομοιόμορφα τις άκρες τους. Γενικά, το κομμάτι που θα αφαιρέσουμε είναι αυτό που είναι λιγότερο πράσινο και πιο σκληρό.
caption id="attachment_3242" align="alignleft" width="238"
Φωτ. 2/caption
Φωτ. 2: Με το ειδικό εργαλείο ξεφλουδίσματος καθαρίζουμε το σπαράγγι από τη μέση και κάτω, κόβοντας την ημίσκληρη φλούδα του.
* Στα λευκά σπαράγγια κόβουμε μικρότερο κομμάτι από τη βάση και δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε καθόλου τη φλούδα τους.

Φωτ. 1: Κρατάμε τα σπαράγγια σταθερά με το χέρι και κόβουμε ομοιόμορφα τις άκρες τους. Γενικά, το κομμάτι που θα αφαιρέσουμε είναι αυτό που είναι λιγότερο πράσινο και πιο σκληρό.
caption id="attachment_3242" align="alignleft" width="238"

Φωτ. 2: Με το ειδικό εργαλείο ξεφλουδίσματος καθαρίζουμε το σπαράγγι από τη μέση και κάτω, κόβοντας την ημίσκληρη φλούδα του.
* Στα λευκά σπαράγγια κόβουμε μικρότερο κομμάτι από τη βάση και δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε καθόλου τη φλούδα τους.