Εκτέλεση συνταγής
caption id="attachment_3286" align="alignleft" width="163" Φωτ. 1/caption
Φωτ. 1: Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τα σκληρά φύλλα από το κουνουπίδι, κόβοντας γύρω-γύρω τη βάση και λίγο από την καρδιά του ανθού.
caption id="attachment_3285" align="alignleft" width="165" Φωτ. 2/caption
Φωτ. 2: Κόβουμε γύρω-γύρω από τις άκρες το κουνουπίδι, εκεί που είναι ενωμένο στη σκληρή καρδιά του.
caption id="attachment_3284" align="alignleft" width="164" Φωτ. 3/caption
Φωτ. 3: Ξεκινώντας από τη βάση κόβουμε το κουνουπίδι κι άλλο προς τις άκρες, σε μικρότερα κομμάτια.
Φωτ. 1: Με ένα μαχαίρι αφαιρούμε τα σκληρά φύλλα από το κουνουπίδι, κόβοντας γύρω-γύρω τη βάση και λίγο από την καρδιά του ανθού.
caption id="attachment_3285" align="alignleft" width="165" Φωτ. 2/caption
Φωτ. 2: Κόβουμε γύρω-γύρω από τις άκρες το κουνουπίδι, εκεί που είναι ενωμένο στη σκληρή καρδιά του.
caption id="attachment_3284" align="alignleft" width="164" Φωτ. 3/caption
Φωτ. 3: Ξεκινώντας από τη βάση κόβουμε το κουνουπίδι κι άλλο προς τις άκρες, σε μικρότερα κομμάτια.