Καρότα julienne

Εμφανίσεις: 2.868
Καρότα julienne

Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες | | | | | Herring calories

Εκτέλεση συνταγής

caption id="attachment_3299" align="alignleft" width="158"karota - 1 Φωτ. 1/caption

 

Φωτ. 1: Αφού έχουμε καθαρίσει το καρότο με τον αποφλοιωτή λαχανικών, κόβουμε τις δύο άκρες και μετά τεμαχίζουμε το καρότο στη μέση (ή σε περισσότερα κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθος του julienne που θέλουμε και ανάλογα με το μέγεθος του καρότου). Τοποθετούμε το καρότο όρθιο, το κρατάμε σταθερά και το κόβουμε με μαχαίρι λαχανικών σε λεπτές φέτες.

 

 

 

 

 

caption id="attachment_3298" align="alignleft" width="154"karota - 5 Φωτ. 2/caption

 

 

Φωτ. 2: Τοποθετούμε τις κομμένες φέτες τη μία πάνω από την άλλη (όχι πάνω από 2-3 φέτες, για να έχουμε καλή σταθερότητα).

 

 

 

 

 

caption id="attachment_3296" align="alignleft" width="158"karota - 4 Φωτ. 3:/caption

 

 

Φωτ. 3: Κρατώντας καλά τις φέτες, κόβουμε το καρότο σε julienne, ρυθμίζοντας το πάχος του με το πάνω μέρος των δαχτύλων μας που κρατούν το καρότο σταθερό και χωρίς κίνδυνο κοπής.

 

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες0