Εκτέλεση συνταγής
caption id="attachment_3295" align="alignleft" width="164"
Φωτ. 1/caption
Φωτ. 1: Αφού έχουμε ξεφλουδίσει το καρότο με τον αποφλοιωτή λαχανικών, κόβουμε τις δύο άκρες του και το τεμαχίζουμε στη μέση ή σε περισσότερα κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε. Κρατάμε όρθιο το καρότο σταθερά και το κόβουμε μία φορά από την καρδιά του προς τα κάτω και επαναλαμβάνουμε, αφήνοντας ένα κενό έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα μακρόστενο τρίγωνο.
caption id="attachment_3293" align="alignleft" width="163"
Φωτ. 2/caption
Φωτ. 2: Προσεκτικά, αφαιρούμε την καρδιά του καρότου, κάνοντας γύρω του δύο οριζόντια κοψίματα.
caption id="attachment_3233" align="alignleft" width="158"
Φωτ. 3/caption
Φωτ. 3: Με ένα μικρό μαχαίρι-παπαγαλάκι κόβουμε ομοιόμορφα τις πλαϊνές άκρες του καρότου, κάνοντάς τες στρογγυλεμένες.

Φωτ. 1: Αφού έχουμε ξεφλουδίσει το καρότο με τον αποφλοιωτή λαχανικών, κόβουμε τις δύο άκρες του και το τεμαχίζουμε στη μέση ή σε περισσότερα κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε. Κρατάμε όρθιο το καρότο σταθερά και το κόβουμε μία φορά από την καρδιά του προς τα κάτω και επαναλαμβάνουμε, αφήνοντας ένα κενό έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα μακρόστενο τρίγωνο.
caption id="attachment_3293" align="alignleft" width="163"

Φωτ. 2: Προσεκτικά, αφαιρούμε την καρδιά του καρότου, κάνοντας γύρω του δύο οριζόντια κοψίματα.
caption id="attachment_3233" align="alignleft" width="158"

Φωτ. 3: Με ένα μικρό μαχαίρι-παπαγαλάκι κόβουμε ομοιόμορφα τις πλαϊνές άκρες του καρότου, κάνοντάς τες στρογγυλεμένες.