Κρεμμύδι ξερό

Εμφανίσεις: 2.552
Κρεμμύδι ξερό

Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες | | | | | Lettuce calories

Εκτέλεση συνταγής

caption id="attachment_3283" align="alignleft" width="264"kremmidi-xero - 1 Φωτ. 1/caption

 

Φωτ. 1: Με ένα μικρό μαχαίρι καθαρίζουμε το κρεμμύδι από την ξερή εξωτερική φλούδα του, αφαιρώντας και τη διάφανη μεμβράνη που το κάνει να γλιστρά. (Η συγκεκριμένη μεμβράνη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρόχειρα σε περίπτωση κοψίματος, αν δεν έχουμε αιμοστατικό επίδεσμο. Καλύπτουμε το κομμένο σημείο για να σταματήσουμε την αιμορραγία, αφού η μεμβράνη αυτή έχει αιμοστατικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, οπότε σταματά το αίμα και αποφεύγουμε και τις μολύνσεις). Επίσης, Το κρεμμύδι προστατεύει το DNA από βλάβες.

br

 

caption id="attachment_3282" align="alignleft" width="267"Φωτ. 2 Φωτ. 2/caption

 

 

Φωτ. 2: Χωρίζουμε το κρεμμύδι στα δύο και κόβουμε το κάθε μισό κομμάτι σε λεπτές φέτες κάθετα, αρχίζοντας από την άκρη και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, χωρίς να πάμε το μαχαίρι μέχρι κάτω και τις αποκόψουμε τελείως.

 

 

br

caption id="attachment_3281" align="alignleft" width="160"Φωτ. 3 Φωτ. 3/caption

 

 

Φωτ. 3: Κόβουμε το κάθε κομμάτι με τις φέτες σε αντίθετη φορά, δηλαδή οριζόντια, χωρίς και πάλι να διαλύσουμε το κρεμμύδι.

 

 

 

 

 

caption id="attachment_3236" align="alignleft" width="247"Φωτ. 4 Φωτ. 4/caption

 

 

Φωτ. 4: Τέλος, κόβουμε το κρεμμύδι ξανά κάθετα, αλλά αντίθετα από τη Φωτ. 2, στο πάχος που θέλουμε.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες0