Σκόρδο

Εμφανίσεις: 2.414
Σκόρδο

Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες | | | | | Wafer calories

Εκτέλεση συνταγής

caption id="attachment_3269" align="alignleft" width="281"Φωτ. 1 Φωτ. 1/caption

 

 

Φωτ. 1: Με ένα μικρό μαχαίρι καθαρίζουμε το σκόρδο από την ξερή εξωτερική φλούδα του, το κόβουμε στη μέση και μετά σε λεπτές φέτες κάθετα χωρίς να τις αποκόψουμε τελείως.

 

 

 

 

 

caption id="attachment_3268" align="alignleft" width="233"Φωτ. 2 Φωτ. 2/caption

 

 

 

Φωτ. 2: Κόβουμε το κάθε κομμάτι με τις φέτες σε αντίθετη φορά απ’ ό,τι στη Φωτ. 1.

 

 

 

 

 

caption id="attachment_3267" align="alignleft" width="162"Φωτ. 3 Φωτ. 3/caption

 

 

Φωτ. 3: Τέλος, κόβουμε το σκόρδο κάθετα σε μικρά κομματάκια.

 

 

 

 

 

 

• Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σκόρδο «με το πουκάμισο», δηλαδή ολόκληρη τη σκελίδα με τη φλούδα της. Απλώς, σ’ αυτήν την περίπτωση, την πατάμε με τη φαρδιά μεριά του μαχαιριού σε μια βάση κοπής. Αυτό το «τρικ» μας βοηθά ώστε να αποφύγουμε να καεί το σκόρδο και για να μπορούμε να το αφαιρέσουμε πιο εύκολα από το φαγητό μας.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες0