Εκτέλεση συνταγής
caption id="attachment_3310" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 1/caption
Φωτ. 1: Κόβουμε τα φύλλα του ανανά από τη βάση, πιέζοντας στα πλάγια τον κορμό.
caption id="attachment_3308" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 2/caption
Φωτ. 2: Κόβουμε τις δύο άκρες του ανανά σε πάχος 2 εκ. περίπου.
caption id="attachment_3306" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 3/caption
Φωτ. 3: Τοποθετούμε τον ανανά όρθιο σε μια βάση κοπής και με το μαχαίρι κόβουμε από τα πλάγια τη χοντρή φλούδα του.
caption id="attachment_3301" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 4/caption
Φωτ. 4: Κόβουμε κάθετα τον καθαρισμένο ανανά στα τέσσερα.
caption id="attachment_3300" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 5/caption
Φωτ. 5: Αφαιρούμε και τη σκληρή καρδιά του ανανά.
caption id="attachment_3232" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 6/caption
Φωτ. 6: Κόβουμε τα τέσσερα κομμάτια σε φέτες, σε όποιο πάχος θέλουμε.

Φωτ. 1: Κόβουμε τα φύλλα του ανανά από τη βάση, πιέζοντας στα πλάγια τον κορμό.
caption id="attachment_3308" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 2: Κόβουμε τις δύο άκρες του ανανά σε πάχος 2 εκ. περίπου.
caption id="attachment_3306" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 3: Τοποθετούμε τον ανανά όρθιο σε μια βάση κοπής και με το μαχαίρι κόβουμε από τα πλάγια τη χοντρή φλούδα του.
caption id="attachment_3301" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 4: Κόβουμε κάθετα τον καθαρισμένο ανανά στα τέσσερα.
caption id="attachment_3300" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 5: Αφαιρούμε και τη σκληρή καρδιά του ανανά.
caption id="attachment_3232" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 6: Κόβουμε τα τέσσερα κομμάτια σε φέτες, σε όποιο πάχος θέλουμε.