Εκτέλεση συνταγής
caption id="attachment_3292" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 1/caption
Φωτ. 1: Με ένα μαχαίρι κρέατος κόβουμε την ουρά και καθαρίζουμε το κοτόπουλο από τα λίπη τριγύρω στην ουρά και στο λαιμό.
caption id="attachment_3290" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 2/caption
Φωτ. 2: Ανοίγουμε τις φτερούγες και τις κόβουμε στο σημείο που ενώνονται με το στήθος.
caption id="attachment_3289" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 3/caption
Φωτ. 3: Βάζουμε τη μύτη του μαχαιριού στο σημείο που ενώνεται το μπούτι με τον κορμό του κοτόπουλου.
caption id="attachment_3288" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 4/caption
Φωτ. 4: Με το ένα χέρι πιάνουμε και τραβάμε το μπούτι του κοτόπουλου και με το μαχαίρι το κόβουμε σ’ αυτό το σημείο, μέχρι να ξεχωρίσει από τον κορμό.
caption id="attachment_3287" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 5/caption
Φωτ. 5: Χωρίζουμε το στήθος από την πλάτη κόβοντας οριζόντια τον κορμό του κοτόπουλου.
caption id="attachment_3234" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 6/caption
Φωτ. 6: Κόβουμε το στήθος στη μέση και αφαιρούμε το μαλακό άσπρο κόκκαλο.

Φωτ. 1: Με ένα μαχαίρι κρέατος κόβουμε την ουρά και καθαρίζουμε το κοτόπουλο από τα λίπη τριγύρω στην ουρά και στο λαιμό.
caption id="attachment_3290" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 2: Ανοίγουμε τις φτερούγες και τις κόβουμε στο σημείο που ενώνονται με το στήθος.
caption id="attachment_3289" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 3: Βάζουμε τη μύτη του μαχαιριού στο σημείο που ενώνεται το μπούτι με τον κορμό του κοτόπουλου.
caption id="attachment_3288" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 4: Με το ένα χέρι πιάνουμε και τραβάμε το μπούτι του κοτόπουλου και με το μαχαίρι το κόβουμε σ’ αυτό το σημείο, μέχρι να ξεχωρίσει από τον κορμό.
caption id="attachment_3287" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 5: Χωρίζουμε το στήθος από την πλάτη κόβοντας οριζόντια τον κορμό του κοτόπουλου.
caption id="attachment_3234" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 6: Κόβουμε το στήθος στη μέση και αφαιρούμε το μαλακό άσπρο κόκκαλο.