Εκτέλεση συνταγής
caption id="attachment_3596" align="alignleft" width="202"
Φωτ. 1/caption
Φωτ. 1: Φτιάχνουμε τη Ζύμη για gnocchi πατάτας.
br
caption id="attachment_3595" align="alignleft" width="251"
Φωτ. 2/caption
Φωτ. 2: Πλάθουμε μπαστουνάκια από ζυμάρι gnocchi με πάχος 1 με ½ εκ. και τα αλευρώνουμε καλά.
caption id="attachment_3592" align="alignleft" width="184"
Φωτ. 3/caption
Φωτ. 3: Κόβουμε τα μπαστουνάκια με μαχαίρι, σε κομμάτια μήκους 2 ή 3 cm.
br
caption id="attachment_3591" align="alignleft" width="300"
Φωτ. 4/caption
Φωτ. 4: brΜπορούμε να κρατήσουμε τα gnocchi σ’ αυτήν τη μορφή ή να τα πιέσουμε στην κορυφή με ένα πιρούνι, έτσι ώστε να πάρουν την κλασική μορφή των χειροποίητων gnocchi πατάτας.

Φωτ. 1: Φτιάχνουμε τη Ζύμη για gnocchi πατάτας.
br
caption id="attachment_3595" align="alignleft" width="251"

Φωτ. 2: Πλάθουμε μπαστουνάκια από ζυμάρι gnocchi με πάχος 1 με ½ εκ. και τα αλευρώνουμε καλά.
caption id="attachment_3592" align="alignleft" width="184"

Φωτ. 3: Κόβουμε τα μπαστουνάκια με μαχαίρι, σε κομμάτια μήκους 2 ή 3 cm.
br
caption id="attachment_3591" align="alignleft" width="300"

Φωτ. 4: brΜπορούμε να κρατήσουμε τα gnocchi σ’ αυτήν τη μορφή ή να τα πιέσουμε στην κορυφή με ένα πιρούνι, έτσι ώστε να πάρουν την κλασική μορφή των χειροποίητων gnocchi πατάτας.