Εκτέλεση συνταγής
Το ινβερτοσάκχαρο (invert sugar) είναι ένα μείγμα γλυκόζης (δεξτρόζης) και φρουκτόζης, το οποίο παράγεται από τη ζάχαρη (σακχαρόζη) όταν αυτή θερμανθεί και εμπλουτιστεί με ένα οξύ (όπως το κιτρικό οξύ). Το αποτέλεσμα είναι να παίρνουμε ένα σακχαρώδες προϊόν το οποίο επηρεάζει τη γλυκύτητα, τη διαλυτότητα και το ποσό της κρυστάλλωσης όταν το προσθέτουμε στα γλυκά. Το ινβερτοσάκχαρο επίσης παρασκευάζεται ως σιρόπι με περιεκτικότητα περίπου 75% σε ζάχαρη.