Εκτέλεση συνταγής
Γράφει η Πόλα Τσώνη
Ντελικάτα, φινετσάτα, σπάνια. Τα κόκκινα γεμιστά cookies by Giorgio Spanakis είναι μια συνταγή που συνδυάζει το αισιόδοξο και λαμπερό κόκκινο του Πάσχα, με μια εκλεπτυσμένη γλυκιά συνταγή που αξίζει να κρατήσετε για ιδιαίτερες περιστάσεις και ξεχωριστούς καλεσμένους.
Η μαλακή κόκκινη ζύμη με την εύθραυστη υφή συνδυάζεται ιδανικά με την ανάλαφρη γέμιση του mascarpone -όπως το μετάξι «δένει» αρμονικά με τα ολόλευκα φτερά σε αυτό το εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα της σχεδιάστριας Silvia Terziu, σε μια φωτογράφιση με αέρα αυτοκρατορικό στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.
Ντελικάτα, φινετσάτα, σπάνια. Τα κόκκινα γεμιστά cookies by Giorgio Spanakis είναι μια συνταγή που συνδυάζει το αισιόδοξο και λαμπερό κόκκινο του Πάσχα, με μια εκλεπτυσμένη γλυκιά συνταγή που αξίζει να κρατήσετε για ιδιαίτερες περιστάσεις και ξεχωριστούς καλεσμένους.
Η μαλακή κόκκινη ζύμη με την εύθραυστη υφή συνδυάζεται ιδανικά με την ανάλαφρη γέμιση του mascarpone -όπως το μετάξι «δένει» αρμονικά με τα ολόλευκα φτερά σε αυτό το εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα της σχεδιάστριας Silvia Terziu, σε μια φωτογράφιση με αέρα αυτοκρατορικό στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.