Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε το σπανάκι, το πλένουμε με μπόλικα νερά και το κόβουμε. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό και μόλις πάρει βράση, ζεματίζουμε το σπανάκι για 3 λεπτά και στη συνέχεια το σουρώνουμε και το αφήνουμε στην άκρη και μόλις κρυώσει το στύβουμε καλά από τα νερά.
Στο μεταξύ, ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα να σοταριστούν με 30 ml ελαιόλαδο. Προσθέτουμε και το σπανάκι, σοτάρουμε ανακατεύοντας 2 λεπτά και αφαιρούμε το σκεύος από τη φωτιά.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον προσθέτουμε στο μείγμα μας. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και τα αυγά χτυπημένα. Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια.
Χωρίζουμε την ποσότητα του μείγματος σε τόσα μέρη, όσα και τα φύλλα που θα χρησιμοποιήσουμε. Παίρνουμε ένα φύλλο, το απλώνουμε στον πάγκο εργασίας και ρίχνουμε μείγμα στο μισό, χωρίς να φτάσουμε μέχρι τις άκρες. Στη συνέχεια, τυλίγουμε το φύλλο, το στρίβουμε 2-3 φορές και διπλώνουμε τις δύο άκρες του. Το κρατάμε προσεκτικά με το χέρι και το βάζουμε στο ταψί του φούρνου, αφού πρώτα το έχουμε αλείψει με λάδι.
Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τυλίξουμε όλα τα φύλλα και να τα τοποθετήσουμε στο ταψί. Τέλος, αλείφουμε τα ρολά μας με το υπόλοιπο λάδι και ψήνουμε στους 200°C για μία ώρα περίπου.
Στο μεταξύ, ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα να σοταριστούν με 30 ml ελαιόλαδο. Προσθέτουμε και το σπανάκι, σοτάρουμε ανακατεύοντας 2 λεπτά και αφαιρούμε το σκεύος από τη φωτιά.
Ψιλοκόβουμε τον άνηθο και τον προσθέτουμε στο μείγμα μας. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και τα αυγά χτυπημένα. Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη σε χοντρά κομμάτια.

Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τυλίξουμε όλα τα φύλλα και να τα τοποθετήσουμε στο ταψί. Τέλος, αλείφουμε τα ρολά μας με το υπόλοιπο λάδι και ψήνουμε στους 200°C για μία ώρα περίπου.