Εκτέλεση συνταγής
Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και το φέρνουμε σε σημείο βρασμού. Τοποθετούμε ένα σουρωτήρι πάνω στην κατσαρόλα έτσι ώστε να μην ακουμπά στο νερό και βάζουμε μέσα το φιλέτο της γλώσσας. Σκεπάζουμε το σκεύος και αφήνουμε το ψάρι να ψηθεί στον ατμό.
Κόβουμε τα λαχανικά σε τετράγωνα και τα προσθέτουμε στο σουρωτήρι μαζί με τη γλώσσα.
Όταν μαγειρευτούν όλα, αφαιρούμε το σουρωτήρι και αλατοπιπερώνουμε.
Στήνουμε το πιάτο, τοποθετώντας τα λαχανικά εναλλάξ παίζοντας με τα χρώματα. Βάζουμε από πάνω τη γλώσσα και τέλος, προσθέτουμε και λίγο λάδι.
Tips: Αντί για φιλέτο γλώσσας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φιλέτο από οποιοδήποτε ψάρι της αρεσκείας μας.
Κόβουμε τα λαχανικά σε τετράγωνα και τα προσθέτουμε στο σουρωτήρι μαζί με τη γλώσσα.
Όταν μαγειρευτούν όλα, αφαιρούμε το σουρωτήρι και αλατοπιπερώνουμε.
Στήνουμε το πιάτο, τοποθετώντας τα λαχανικά εναλλάξ παίζοντας με τα χρώματα. Βάζουμε από πάνω τη γλώσσα και τέλος, προσθέτουμε και λίγο λάδι.
