«Σούπα» του ψαρά

Εμφανίσεις: 1.132
«Σούπα» του ψαρά
Υλικά:
100 γρ. καραβίδες (με το κέλυφος)
100 ml σάλτσα ντομάτας
20 γρ. βούτυρο
100 γρ. μπακαλιάρος φρέσκος
100 γρ. σουπιές
50 ml κρασί λευκό (μισό ποτήρι κρασιού)
50 γρ. καρότα (1 τεμ.)
50 γρ. κολοκυθάκια (1/2 τεμ.)
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
10 ml ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)
20 γρ. μαϊντανός


Προτεινόμενες μερίδες: 2

Ετικέτες καραβίδες (με το κέλυφος) | συνταγή με σάλτσα ντομάτας | καραβίδες (με το κέλυφος) | συνταγή με μπακαλιάρος φρέσκος | συνταγή με κρασί λευκό | Kokoretsi calories

Εκτέλεση συνταγής

Κόβουμε τα λαχανικά σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα σοτάρουμε μαζί με τις καραβίδες. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι καραβίδες.

Όταν το φαγητό μας πάρει βράση, προσθέτουμε τις σουπιές, τον μπακαλιάρο και τη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις έχουν βράσει ο μπακαλιάρος και οι σουπιές είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τότε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και «δένουμε» τη σάλτσα με λίγο βούτυρο.

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες334
Πρωτεΐνες ζωικές18,74 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές4,3 γρ.
Υδατάνθρακες4,04 γρ.
Λιπαρά14,36 γρ.
Σάκχαρα2,34 γρ.
Φυτικές ίνες1,1 γρ.