Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε τα λαχανικά σε ό,τι σχήμα θέλουμε και τα σοτάρουμε μαζί με τις καραβίδες. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστούν οι καραβίδες.
Όταν το φαγητό μας πάρει βράση, προσθέτουμε τις σουπιές, τον μπακαλιάρο και τη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις έχουν βράσει ο μπακαλιάρος και οι σουπιές είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τότε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και «δένουμε» τη σάλτσα με λίγο βούτυρο.
Όταν το φαγητό μας πάρει βράση, προσθέτουμε τις σουπιές, τον μπακαλιάρο και τη σάλτσα ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις έχουν βράσει ο μπακαλιάρος και οι σουπιές είναι έτοιμο. Προσθέτουμε τότε και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και «δένουμε» τη σάλτσα με λίγο βούτυρο.