Εκτέλεση συνταγής
Ποτήρι: highball
Γαρνίρισμα: φύλλα μέντας, φέτα λάιμ, φλούδα λάιμ σε σπιράλ
«Χτίζουμε» το cocktail, αναμειγνύοντας απ’ ευθείας τα υλικά στο ποτήρι (“build”).
Tips:
Γαρνίρισμα: φύλλα μέντας, φέτα λάιμ, φλούδα λάιμ σε σπιράλ
«Χτίζουμε» το cocktail, αναμειγνύοντας απ’ ευθείας τα υλικά στο ποτήρι (“build”).

- ½ του ποτηριού κανονικό πάγο και τον υπόλοιπο τριμμένο, αν δεν θέλουμε να «πατήσουμε» τα λάιμ (madling) βάζουμε 20 ml λάιμ.
- Εκτός από το κλασικό mojito υπάρχει και το mojito με γεύσεις (φράουλα, μήλο, μάνγκο, passion fruit κ.λπ.). Σ’ αυτές τις περιπτώσεις απλώς προσθέτουμε 30 ml από τον πουρέ του φρούτου που θα χρησιμοποιήσουμε.