Εκτέλεση συνταγής
Γράφει η Πόλα Τσώνη
Απροκάλυπτα εκδηλωτικό, το κόκκινο χρώμα έχει ταυτιστεί με τις στιγμές εκείνες που δεν μπορούμε –και δε θέλουμε!– να κρύψουμε τη χαρά και την ευδαιμονία μας.
Η «φλυαρία» του κόκκινου εκφράζει αναπόφευκτα μία αφθονία προκλητική και πολυεπίπεδη, καθιστώντας το ως το κατ’ εξοχήν κατάλληλο χρώμα για κάθε ευτυχή περίσταση και γιορτή.
Εκμεταλλευτείτε το πάθος του κόκκινου κι απογειώστε το όποιο celebration σας, προσθέτοντας στο εορταστικό σας μενού αυτό το πιάτο που εκρήγνυται από τον πλούτο των γεύσεων: λευκό κρασί, δυόσμος και παρμεζάνα, δένουν με τη γλύκα από το παντζάρι, που θα δώσει στο ριζότο σας το βαθύ κόκκινο χρώμα που αρμόζει στις λαμπρότερες γιορτές.
Fashion: Lady Cacahuete, Madrid Fashion Week Fall/Winter 2014-15
Συνταγή: Ριζότο παντζαριού, με δυόσμο και σάλτσα Parmigiano-Reggianο by Giorgio Spanakis
Απροκάλυπτα εκδηλωτικό, το κόκκινο χρώμα έχει ταυτιστεί με τις στιγμές εκείνες που δεν μπορούμε –και δε θέλουμε!– να κρύψουμε τη χαρά και την ευδαιμονία μας.
Η «φλυαρία» του κόκκινου εκφράζει αναπόφευκτα μία αφθονία προκλητική και πολυεπίπεδη, καθιστώντας το ως το κατ’ εξοχήν κατάλληλο χρώμα για κάθε ευτυχή περίσταση και γιορτή.
Εκμεταλλευτείτε το πάθος του κόκκινου κι απογειώστε το όποιο celebration σας, προσθέτοντας στο εορταστικό σας μενού αυτό το πιάτο που εκρήγνυται από τον πλούτο των γεύσεων: λευκό κρασί, δυόσμος και παρμεζάνα, δένουν με τη γλύκα από το παντζάρι, που θα δώσει στο ριζότο σας το βαθύ κόκκινο χρώμα που αρμόζει στις λαμπρότερες γιορτές.
Fashion: Lady Cacahuete, Madrid Fashion Week Fall/Winter 2014-15
Συνταγή: Ριζότο παντζαριού, με δυόσμο και σάλτσα Parmigiano-Reggianο by Giorgio Spanakis