Εκτέλεση συνταγής
Ετοιμάζουμε το pesto και το κρατάμε στην άκρη.
Κόβουμε τα ψωμάκια brioche στη μέση και στη συνέχεια το κάθε κομμάτι σε τρίγωνα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 6 λεπτά, μέχρι το χρώμα τους να γίνει χρυσό.
Πλένουμε πολύ καλά τα ντοματίνια, τα κόβουμε σε λωρίδες, τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, τα αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Τοποθετούμε λίγη ρόκα στο κέντρο του πιάτου, προσθέτουμε από πάνω mozzarella και το pesto al basilico. Βάζουμε το prosciutto crudo γύρω από τη mozzarella και ακουμπάμε τα τρίγωνα πάνω του.
Τέλος, πάνω από τα ψωμάκια brioche τοποθετούμε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε. Διακοσμούμε το πιάτο με φύλλα βασιλικού.