Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ bresaola
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 23/9/2013 - Εμφανίσεις: 5663 |
Tweet
|
Η bresaola (μπρεζάολα) είναι ένα από τα κλασικότερα ιταλικά ορεκτικά. Παράγεται από βοδινό κρέας, το οποίο αλατίζεται ελαφρά και αποξηραίνεται στον αέρα. Σερβίρεται κομμένο σε λεπτές φέτες και συνοδεύεται από ελαιόλαδο, λεμόνι και φύλλα Parmigiano-Reggiano.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια