Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ asiago
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 24/9/2013 - Εμφανίσεις: 3051 |
![]() ![]() |

Το ασιάγκο είναι ιταλικό τυρί το οποίο παρασκευάζεται από αγελαδινό γάλα. Στο εμπόριο υπάρχει σε δύο τύπους. Το φρέσκο (d'allevo) και το ώριμο (pressato) και χρησιμοποιείται ως επιτραπέζιο και ως τριμμένο. Πρόκειται για τυρί με αρωματική γεύση. Το ώριμο μοιάζει στη γεύση με την Parmigiano-Reggiano, γι' αυτό χρησιμοποιείται και τριμμένο σε ζυμαρικά, σάλτσες, σαλάτες κ.λπ. Το φρέσκο τυρί χρησιμοποιείται περισσότερο για σάντουιτς ή ως συνοδεία πεπονιού.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
