Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ φύκια kombu
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 29/9/2013 - Εμφανίσεις: 2724 |
![]() ![]() |

Είδος από θαλάσσια φύκια. Διαθέτει πολύ ξεχωριστή γεύση και ενδείκνυται για την παρασκευή ζωμών και ριζότων, καθώς και για πιάτα με όσπρια και δημητριακά. Στο εμπόριο τα βρίσκουμε σε μορφή αποξηραμένων μπαστουνιών ή κομμένα σε λωρίδες ή ακόμη και σε σκόνη. Πριν το χρησιμοποιήσουμε, καλό είναι να το αφήσουμε για μερικές ώρες να μουλιάσει. Αν προστεθεί σε σούπες οσπρίων, τις κάνει πιο εύπεπτες.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
