Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ robiola
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 10/10/2013 - Εμφανίσεις: 2623 |
![]() ![]() |

Η robiola είναι ιταλικό τυρί, που παράγεται σε πολλά μέρη της Ιταλίας. Η εμφάνισή του και η γεύση του ποικίλλει ανάλογα με τον τόπο παραγωγής. Παράγεται από αγελαδινό ή πρόβειο ή και κατσικίσιο γάλα. Κυκλοφορεί σε κιτρινωπό χρώμα χωρίς κρούστα και γλυκιά γεύση, σε λευκό γαλακτώδες με ροζ κρούστα και πιο πικάντικο, αλλά κυκλοφορεί και σε φρέσκο, το οποίο καταναλώνεται σκέτο ή με συνοδεία μελιού.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
