Vin brulé

Εμφανίσεις: 4.062
Vin brulé
Υλικά:
3 κανέλλες (ξύλο)
100 ml σιρόπι ζάχαρης (ή 4 κουτ. σούπας ζάχαρη)
100 ml brandy
2 μήλα (μέτρια)
2 φλούδες λεμονιού (από 2 λεμόνια)
2 φλούδες πορτοκαλιού (από 2 πορτοκάλια)
1 λίτρο κρασί κόκκινο
5 γαρίφαλα


Προτεινόμενες μερίδες: 10

Ετικέτες κανέλλες (ξύλο) | μήλα (μέτρια) | κανέλλες (ξύλο) συνταγή | σιρόπι ζάχαρης συνταγές | brandy συνταγές | Tomatoes calories

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το κρασί, τη ζάχαρη και το brandy να βράσουν. Τοποθετούμε τις φλούδες, το μήλο κομμένο σε χοντρά κομμάτια και τα μπαχαρικά σε ένα τούλι και τα δένουμε καλά, για να μην περάσουν στο κρασί. Στη συνέχεια, βάζουμε το τούλι μέσα στο μείγμα που βράζει. Συνεχίζουμε τον βρασμό για 10-15 λεπτά, αφαιρούμε το τούλι και σερβίρουμε το κοκτέιλ ζεστό.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες186
Υδατάνθρακες7,56 γρ.
Σάκχαρα4,32 γρ.
Φυτικές ίνες1,03 γρ.