Aperol spritz

Εμφανίσεις: 31.538
Aperol spritz
Υλικά:
1/8 πορτοκάλι (2 φέτες)
15 ml σιρόπι ζάχαρης
60 ml aperol
15 ml λάιμ χυμός
45 ml prosecco (ιταλικός αφρώδης οίνος)
10 ml σόδα αναψυκτικό
2 πορτοκαλόφλουδες (για ντεκόρ)


Προτεινόμενες μερίδες: 2

Ετικέτες συνταγή με σιρόπι ζάχαρης | aperol συνταγές | σιρόπι ζάχαρης | πορτοκάλι συνταγές | πορτοκάλι συνταγή | Flour calories

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε πάγο σε δύο ποτήρια και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τα υλικά μας στο καθένα.

Με έναν αναδευτήρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε, γαρνίροντας με μία φέτα πορτοκάλι και λίγη φρέσκια μέντα στην άκρη του ποτηριού.

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες193
Υδατάνθρακες12,05 γρ.
Σάκχαρα11,11 γρ.