Aperol spritz

Εμφανίσεις: 31.538
Aperol spritz
Υλικά:
1/8 πορτοκάλι (2 φέτες)
15 ml σιρόπι ζάχαρης
60 ml aperol
15 ml λάιμ χυμός
45 ml prosecco (ιταλικός αφρώδης οίνος)
10 ml σόδα αναψυκτικό
2 πορτοκαλόφλουδες (για ντεκόρ)


Προτεινόμενες μερίδες: 2

Ετικέτες πορτοκαλόφλουδες συνταγές | σιρόπι ζάχαρης συνταγή | aperol συνταγή | συνταγές με πορτοκάλι | aperol |

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε πάγο σε δύο ποτήρια και ρίχνουμε τη μισή ποσότητα από τα υλικά μας στο καθένα.

Με έναν αναδευτήρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε, γαρνίροντας με μία φέτα πορτοκάλι και λίγη φρέσκια μέντα στην άκρη του ποτηριού.

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες193
Υδατάνθρακες12,05 γρ.
Σάκχαρα11,11 γρ.