Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο και το τυρί gorgonzola με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Τοποθετούμε τις φέτες της bresaola σε μια μεγάλη πιατέλα και στη συνέχεια απλώνουμε πάνω σε κάθε μία το τυρί κρέμα που έχουμε ετοιμάσει.
Τυλίγουμε σε ρολά τις φέτες bresaola, «περνώντας» τις άκρες από τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ώστε να κολλήσει πάνω στην κρέμα τυριού και να καλυφθούν.
Σερβίρουμε τα ρολά μας σε πιατέλα.
Τοποθετούμε τις φέτες της bresaola σε μια μεγάλη πιατέλα και στη συνέχεια απλώνουμε πάνω σε κάθε μία το τυρί κρέμα που έχουμε ετοιμάσει.
Τυλίγουμε σε ρολά τις φέτες bresaola, «περνώντας» τις άκρες από τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ώστε να κολλήσει πάνω στην κρέμα τυριού και να καλυφθούν.
Σερβίρουμε τα ρολά μας σε πιατέλα.