Ρολά από bresaola με gorgonzola

Εμφανίσεις: 6.652
Ρολά από bresaola με gorgonzola
Υλικά:
300 γρ. bresaola
150 γρ. τυρί gorgonzola (γκοργκοντζόλα)
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. μαϊντανός (1 ματσάκι)


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες τυρί gorgonzola (γκοργκοντζόλα) | συνταγές με bresaola | συνταγή με bresaola | | | Peas calories

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο και το τυρί gorgonzola με ένα ξύλινο κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Τοποθετούμε τις φέτες της bresaola σε μια μεγάλη πιατέλα και στη συνέχεια απλώνουμε πάνω σε κάθε μία το τυρί κρέμα που έχουμε ετοιμάσει.

Τυλίγουμε σε ρολά τις φέτες bresaola, «περνώντας» τις άκρες από τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ώστε να κολλήσει πάνω στην κρέμα τυριού και να καλυφθούν.

Σερβίρουμε τα ρολά μας σε πιατέλα.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες348
Πρωτεΐνες ζωικές32,76 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές4,63 γρ.
Υδατάνθρακες0,39 γρ.
Λιπαρά23,81 γρ.
Σάκχαρα0,51 γρ.