Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό με αλάτι και μόλις βράσει, βάζουμε προσεκτικά μέσα τα αυγά να βράσουν. Τα αφήνουμε 7-8 λεπτά και στη συνέχεια τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό. Τα ξεφλουδίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε με το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό (κρατάμε στην άκρη μερικά φύλλα για το γαρνίρισμα).
Κόβουμε στη μέση τα αυγά κάθετα και αφαιρούμε τους κρόκους. Τους βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τις αντζούγιες, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το σκόρδο, λίγο ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού ξίδι.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αλέθουμε να πάρουμε έναν πολτό. Γεμίζουμε μ’ αυτόν τα αυγά στις κοιλότητες που έχει βγει ο κρόκος. Τα σερβίρουμε κρύα, γαρνιρισμένα με μερικά κλωναράκια μαϊντανό.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα σοτάρουμε με το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο μαϊντανό (κρατάμε στην άκρη μερικά φύλλα για το γαρνίρισμα).
Κόβουμε στη μέση τα αυγά κάθετα και αφαιρούμε τους κρόκους. Τους βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με τις αντζούγιες, τα κρεμμύδια, το μαϊντανό, το σκόρδο, λίγο ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού ξίδι.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και αλέθουμε να πάρουμε έναν πολτό. Γεμίζουμε μ’ αυτόν τα αυγά στις κοιλότητες που έχει βγει ο κρόκος. Τα σερβίρουμε κρύα, γαρνιρισμένα με μερικά κλωναράκια μαϊντανό.