Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το ειδικό σύρμα ( fouet) ή με ένα πιρούνι και προσθέτουμε το αλάτι.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε τη mozzarella σε κύβους και τα περνάμε από αλεύρι που έχουμε βάλει σε ένα δίσκο ή επιφάνεια εργασίας.
Βυθίζουμε τα αλευρωμένα κομμάτια του τυριού πρώτα στο μείγμα των αυγών και αμέσως μετά, τα «τυλίγουμε» με την τριμμένη φρυγανιά, πιέζοντάς τα γύρω γύρω με τα χέρια για να τυλιχτούν καλά (αν χρειάζεται, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ώστε το πανάρισμα να γίνει τέλειο).
Βάζουμε άφθονο καλαμποκέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τις κροκέτες από mozzarella, γυρίζοντάς τες καλά ώστε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Τις στραγγίζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε τις κροκέτες μας ζεστές.
Με ένα μαχαίρι κόβουμε τη mozzarella σε κύβους και τα περνάμε από αλεύρι που έχουμε βάλει σε ένα δίσκο ή επιφάνεια εργασίας.
Βυθίζουμε τα αλευρωμένα κομμάτια του τυριού πρώτα στο μείγμα των αυγών και αμέσως μετά, τα «τυλίγουμε» με την τριμμένη φρυγανιά, πιέζοντάς τα γύρω γύρω με τα χέρια για να τυλιχτούν καλά (αν χρειάζεται, επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ώστε το πανάρισμα να γίνει τέλειο).
Βάζουμε άφθονο καλαμποκέλαιο σε ένα βαθύ τηγάνι και τηγανίζουμε τις κροκέτες από mozzarella, γυρίζοντάς τες καλά ώστε να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Τις στραγγίζουμε με μια τρυπητή κουτάλα και τις τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας.
Σερβίρουμε τις κροκέτες μας ζεστές.