Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε την ντομάτα, την κόβουμε σε μεγάλες φέτες, τις τοποθετούμε σε δύο πιάτα και τις αλατοπιπερώνουμε ελαφρά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κουκουνάρι μέχρι να πάρει χρώμα.
Λιώνουμε το τόφου σε ένα μπολ και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες, το σχοινόπρασο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα, το ψημένο κουκουνάρι και τις σταφίδες και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη σος και την περιχύνουμε στη σαλάτα του τόφου, ανακατεύοντας λίγο. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τη σαλάτα με ένα κουτάλι πάνω από τις κομμένες ντομάτες και σερβίρουμε.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το κουκουνάρι μέχρι να πάρει χρώμα.
Λιώνουμε το τόφου σε ένα μπολ και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες, το σχοινόπρασο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα, το ψημένο κουκουνάρι και τις σταφίδες και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ χτυπάμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά τη σος και την περιχύνουμε στη σαλάτα του τόφου, ανακατεύοντας λίγο. Στη συνέχεια, τοποθετούμε τη σαλάτα με ένα κουτάλι πάνω από τις κομμένες ντομάτες και σερβίρουμε.