Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα και τα βράζουμε στον ατμομάγειρα, αφού τα αλατίσουμε λίγο. Στη συνέχεια τα πολτοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός μαζί με το γάλα, τα αυγά, το αλεύρι, το τυρί τριμμένο, αλάτι και πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν μια βελούδινη κρέμα.
Αλείφουμε ένα μακρόστενο ταψί με το βούτυρο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Αδειάζουμε στο ταψί το μείγμα του καρότου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.
Αλείφουμε ένα μακρόστενο ταψί με το βούτυρο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη φρυγανιά. Αδειάζουμε στο ταψί το μείγμα του καρότου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά.