Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα κρεμμυδάκια. Πλένουμε και στεγνώνουμε τον μαϊντανό, το θυμάρι και τη δάφνη.
Βάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι με 200 ml νερό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και το θυμάρι ψιλοκομμένα, τα φύλλα δάφνης, το λευκό κρασί, το χυμό του λεμονιού, τον κόλιανδρο, τον μάραθο ψιλοκομμένο, το άσπρο πιπέρι και αλάτι.
Περιμένουμε να πάρει βράση σιγά-σιγά και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα κρεμμυδάκια να κρυώσουν μέσα στο ζωμό τους.
Τα σερβίρουμε κρύα.
Βάζουμε τα κρεμμύδια σε ένα τηγάνι με 200 ml νερό και προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον μαϊντανό και το θυμάρι ψιλοκομμένα, τα φύλλα δάφνης, το λευκό κρασί, το χυμό του λεμονιού, τον κόλιανδρο, τον μάραθο ψιλοκομμένο, το άσπρο πιπέρι και αλάτι.
Περιμένουμε να πάρει βράση σιγά-σιγά και στη συνέχεια χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τα κρεμμυδάκια να κρυώσουν μέσα στο ζωμό τους.
Τα σερβίρουμε κρύα.