Εκτέλεση συνταγής
Αφού έχουμε αφαιρέσει τα φύλλα από τα σέσκουλα, μαγειρεύουμε σε βραστό νερό τα κοτσάνια για 14-15 λεπτά. Στη συνέχεια, τα κόβουμε σε λωρίδες μήκους 5-6 εκ. και τα αλατίζουμε.
Ψιλοκόβουμε τα καρύδια στο μπλέντερ και τα αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε και το taleggio σε φέτες και το κρατάμε στην άκρη κι αυτό.
Λαδώνουμε 4 πυρίμαχα σκεύη (ή ένα μεγάλο) με το βούτυρο λιωμένο και πασπαλίζουμε με τα μισά καρύδια.
Συμπληρώνουμε με στρώσεις από τα σέσκουλα, καλύπτουμε με τις φέτες του taleggio και τα πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα καρύδια.
Ψήνουμε στους 200°C για 10-12 λεπτά και σερβίρουμε ζεστό.
Ψιλοκόβουμε τα καρύδια στο μπλέντερ και τα αφήνουμε στην άκρη. Κόβουμε και το taleggio σε φέτες και το κρατάμε στην άκρη κι αυτό.
Λαδώνουμε 4 πυρίμαχα σκεύη (ή ένα μεγάλο) με το βούτυρο λιωμένο και πασπαλίζουμε με τα μισά καρύδια.
Συμπληρώνουμε με στρώσεις από τα σέσκουλα, καλύπτουμε με τις φέτες του taleggio και τα πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα ψιλοκομμένα καρύδια.
Ψήνουμε στους 200°C για 10-12 λεπτά και σερβίρουμε ζεστό.