Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε καλά τα κολοκυθάκια, τα στεγνώνουμε και τα κόβουμε σε μακριές λωρίδες κατά μήκος. Τα περνάμε γρήγορα από το αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Όταν πάρουν χρυσό χρώμα, τα στραγγίζουμε με τρυπητή κουτάλα, τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατίζουμε.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε ένα μείγμα χτυπώντας τα αυγά με το γάλα, τη μαντζουράνα και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε και μία πρέζα αλάτι και το κρατάμε στην άκρη.
Απλώνουμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί σχηματίζοντας ένα παχύ στρώμα. Στη συνέχεια, τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών και τα ψήνουμε στους 250°C για 20 λεπτά. Η τάρτα μας θα πρέπει να πιάσει τραγανή κρούστα και να είναι μαλακή στο εσωτερικό. Τη σερβίρουμε ζεστή.
Όταν πάρουν χρυσό χρώμα, τα στραγγίζουμε με τρυπητή κουτάλα, τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα αλατίζουμε.
Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε ένα μείγμα χτυπώντας τα αυγά με το γάλα, τη μαντζουράνα και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα. Προσθέτουμε και μία πρέζα αλάτι και το κρατάμε στην άκρη.
Απλώνουμε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί σχηματίζοντας ένα παχύ στρώμα. Στη συνέχεια, τα περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών και τα ψήνουμε στους 250°C για 20 λεπτά. Η τάρτα μας θα πρέπει να πιάσει τραγανή κρούστα και να είναι μαλακή στο εσωτερικό. Τη σερβίρουμε ζεστή.