Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια σκουπίζοντάς τα με χαρτί κουζίνας εμποτισμένο με νερό και αφαιρούμε με αιχμηρό μαχαιράκι το γήινο μέρος του μίσχου τους.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα καθαρίζουμε στις δύο άκρες τους και τα κόβουμε σε 4 μεγάλες ροδέλες.
Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε στη μέση και καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε τέσσερα κομμάτια ορθογώνια, αφού αφαιρέσουμε τους σπόρους και το εσωτερικό τους.
Ανακατεύουμε το λάδι με το σκόρδο λιωμένο, το αλάτι, το πιπέρι και ψιλοκομμένα το φασκόμηλο με το δεντρολίβανο.
Συνθέτουμε τα σουβλάκια περνώντας ένα-ένα εναλλάξ τα λαχανικά και περιστασιακά βάζουμε και ένα ολόκληρο φύλλο φασκόμηλο. Τα αλείφουμε με το μείγμα του λαδιού και τα μαγειρεύουμε βάζοντάς τα με σειρά σε ένα τηγάνι.
Πλένουμε τα κολοκυθάκια, τα καθαρίζουμε στις δύο άκρες τους και τα κόβουμε σε 4 μεγάλες ροδέλες.
Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε στη μέση και καθαρίζουμε τα κρεμμύδια. Πλένουμε και κόβουμε τις πιπεριές σε τέσσερα κομμάτια ορθογώνια, αφού αφαιρέσουμε τους σπόρους και το εσωτερικό τους.
Ανακατεύουμε το λάδι με το σκόρδο λιωμένο, το αλάτι, το πιπέρι και ψιλοκομμένα το φασκόμηλο με το δεντρολίβανο.
Συνθέτουμε τα σουβλάκια περνώντας ένα-ένα εναλλάξ τα λαχανικά και περιστασιακά βάζουμε και ένα ολόκληρο φύλλο φασκόμηλο. Τα αλείφουμε με το μείγμα του λαδιού και τα μαγειρεύουμε βάζοντάς τα με σειρά σε ένα τηγάνι.