Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε πολύ καλά τα σαλατικά και τα κόβουμε. Καθαρίζουμε το πορτοκάλι, το κόβουμε σε φιλέτα.
Κόβουμε το ρόδι στη μέση και με μια ξύλινη κουτάλα το χτυπάμε ανάποδα στη φλούδα, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τους σπόρους του.
Βάζουμε όλα τα υλικά για την πολύχρωμη vinaigrette, τα πολτοποιούμε με το minipimmer και την αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τα αποξηραμένα φρούτα και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε με τη σαλάτα. Τη βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε από πάνω τη mozzarella di bufala κομμένη, μαζί με τα φιλέτα πορτοκαλιού και το ρόδι.
Πριν τη σερβίρουμε, περιχύνουμε και την πολύχρωμη vinaigrette.
Κόβουμε το ρόδι στη μέση και με μια ξύλινη κουτάλα το χτυπάμε ανάποδα στη φλούδα, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τους σπόρους του.
Βάζουμε όλα τα υλικά για την πολύχρωμη vinaigrette, τα πολτοποιούμε με το minipimmer και την αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε τα αποξηραμένα φρούτα και τα καρύδια και τα ανακατεύουμε με τη σαλάτα. Τη βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ και προσθέτουμε από πάνω τη mozzarella di bufala κομμένη, μαζί με τα φιλέτα πορτοκαλιού και το ρόδι.
Πριν τη σερβίρουμε, περιχύνουμε και την πολύχρωμη vinaigrette.