Εκτέλεση συνταγής
Στεγνώνουμε το τόφου με χαρτί κουζίνας και το κόβουμε σε κύβους του 1 εκ.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο πατημένο και το ξίδι. Προσθέτουμε και το τόφου, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε το τόφου από τη μαρινάδα με ένα πιρούνι, το στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και κρατάμε τη μαρινάδα.
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε διαγώνια κομμάτια 2 εκ. περίπου. Καθαρίζουμε το μάνγκο, αφαιρούμε τους σπόρους, το κόβουμε σε φέτες και το κρατάμε στην άκρη μαζί με τα κρεμμυδάκια.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και σοτάρουμε το τόφου σε χαμηλή φωτιά για 3 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το κρατάμε ζεστό στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα κομμένα κρεμμυδάκια και τα κάσιους και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε και το μάνγκο και συνεχίζουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα το τηγάνισμα, μέχρι να ζεσταθεί και αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Πλένουμε και κόβουμε το iceberg και το βάζουμε στα πιάτα. Απλώνουμε πάνω το τόφου και τα κρεμμυδάκια με το μάνγκο και τα κάσιους. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το νερό και ρίχνουμε τη μαρινάδα να ζεσταθεί και στη συνέχεια την περιχύνουμε πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε το τζίντζερ, τη σάλτσα σόγιας, το σκόρδο πατημένο και το ξίδι. Προσθέτουμε και το τόφου, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για 15 λεπτά.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε το τόφου από τη μαρινάδα με ένα πιρούνι, το στεγνώνουμε σε χαρτί κουζίνας και κρατάμε τη μαρινάδα.
Κόβουμε τα κρεμμυδάκια σε διαγώνια κομμάτια 2 εκ. περίπου. Καθαρίζουμε το μάνγκο, αφαιρούμε τους σπόρους, το κόβουμε σε φέτες και το κρατάμε στην άκρη μαζί με τα κρεμμυδάκια.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και σοτάρουμε το τόφου σε χαμηλή φωτιά για 3 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσει. Στη συνέχεια το στραγγίζουμε και το κρατάμε ζεστό στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα κομμένα κρεμμυδάκια και τα κάσιους και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέτουμε και το μάνγκο και συνεχίζουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα το τηγάνισμα, μέχρι να ζεσταθεί και αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Πλένουμε και κόβουμε το iceberg και το βάζουμε στα πιάτα. Απλώνουμε πάνω το τόφου και τα κρεμμυδάκια με το μάνγκο και τα κάσιους. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το νερό και ρίχνουμε τη μαρινάδα να ζεσταθεί και στη συνέχεια την περιχύνουμε πάνω από τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.