Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρούς κύβους και την προσθέτουμε στο κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένο σκεύος για 10 λεπτά περίπου και μετά προσθέτουμε το γάλα.
Πλένουμε και καθαρίζουμε το ραντίτσιο, το κόβουμε και το συμπληρώνουμε στη σάλτσα με την κολοκύθα και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το ραντίτσιο και την κολοκύθα, προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά τα ζυμαρικά, πασπαλίζοντας με το τριμμένο Parmigiano-Reggiano.
Καθαρίζουμε και κόβουμε την κολοκύθα σε μικρούς κύβους και την προσθέτουμε στο κρεμμύδι, αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά με σκεπασμένο σκεύος για 10 λεπτά περίπου και μετά προσθέτουμε το γάλα.
Πλένουμε και καθαρίζουμε το ραντίτσιο, το κόβουμε και το συμπληρώνουμε στη σάλτσα με την κολοκύθα και μαγειρεύουμε για άλλα 10 λεπτά.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με το ραντίτσιο και την κολοκύθα, προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε ελαφρά. Σερβίρουμε αμέσως ζεστά τα ζυμαρικά, πασπαλίζοντας με το τριμμένο Parmigiano-Reggiano.